Om meg

Susana AfonsoSusana Afonso, heter jeg. Jeg er utdannet soneterapeut ved IFH (Institutt For Helhetsmedisin) i Bergen og er sertifisert av NNH (Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon). Soneterapi utdannelse består av en omfattende fagplan som inkluderer bl.a.: anatomi, sykdomslærer, ernæringsfysiologi. Selv om studium har en vestlig medisin undergrunn har det også en TCM (tradisjonell kinesisk medisin) som er en mer holistisk tilnærming til helse.

Siden jeg var liten har jeg alltid vært glad i å massere, og da jeg var 8 år, lært jeg massasje teknikk av en kvinnelig massør som bodde hos min farmor. Hun lærte meg, bla å massere beine og føtter, og jeg ble svært stolt når hun mente at jeg hadde talent og ble raskt familiens massør.

Senere i livet ble jeg inspirert av min naturlege, som bare ved å se inn i øynene mine, kjenne på ørene og stille noen få spørsmål, kunne konstatere at jeg hadde gallesteiner som var grunn til at jeg hadde grusomme smerter i flere måneder uten at noen kunne forstå grunnen. Dette vekket en stor interesse inn i meg for å finne ut mer om hvordan det går an å finne hva som skaper ubalanse med å lese kroppen.

Når jeg endelig oppdaget soneterapi, visste jeg at dette var mitt beste verktøy og at det var dette jeg vil jobbe med. Soneterapi er effektiv, skånsomt og veldig behagelig i tillegg. Jeg bruker også andre behandlingsmetoder, hver for seg eller kombinert, for å åpne for den best mulige resultat.
Jeg er genuint opptatt av å kunne hjelpe menneske og føler en ære å kunne bidra til at noen føler seg bedre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s