Øreakupunktur

ØreakupunkturVed å stimulere punktene i øre, stimuleres nerver som er direkte koblet til det CNS (Central Nerve Systemet) i hjernen og videre formidle hjerne impulsene til de respektive soner og organer.
Bare ved å se på ørene kan jeg ofte finner tegn på ubalanser i de affiserte områder. Eksempel: hevelse, kviser, flekker, tør hud, etc.
Når punkter ses på som en helhet, får vi et sammenhengende “bilde” av et menneske som ligner et foster. Jeg jobber ut i fra den kinesiske metoden og jobber med 108 punkter på øre ved å stimulere de med nåler, frø, magnet kuler, punkt søker eller bare med fingrene.

Vanligvis bruker jeg kun 5 punkter om gangen. Det finnes også soner i ører og den metoden har blitt utviklet av en fransk lege Nogier på 1930 tallet og som brukes bredt i dag. Jeg bruker også noen av Nogier sinne punkter.
Øreakupunktur kan brukes i forbindelse med forskjellige plager både akutt og kronisk. Mange bruker øreakupunktur ved avhengigheter for å hindre og dempe symptomer. Det finnes et internasjonal protokoll «NADA» (National Acupuncture Detoxification Association), som jobber fokusert på rusmisbruk, med veldig gode resultater, Les mer her.

Ved å kombinere øreakupunktur med soneterapi kan vi oppnå de beste resultater, selv om hver terapi for seg er et komplet behandlingssystemet.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

2 svar til Øreakupunktur

  1. Excellent blog here! Additionally your website loads up very fast!
    What host are you the usage of? Can I get your affiliate link in your host?
    I wish my website loaded up as fast as yours lol

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s