Reiki Balansering

ReikiReiki er en healingmetode og den mest eksoterisk behandling form jeg jobber med. Ordet Reiki består av to sammensatt japanske order som betyr Universelle energi og jeg tror det oppsummerer godt hva Reiki er. Jeg ser på det som den samme energien som finnes i naturen og i alt som lever og som har en ubegrenset intelligens.

Når jeg jobber med Reiki, er jeg kun en kanal som på en bevisst måtte lar energien strømme gjennom hendene mine. Reiki er kratig og  jobber på flere plan samtidig. Opplevelse og resultat er alltid unikt fra person til person. Den en trygg behandlingsmetode som kan brukes ved emosjonelle og fysisk plager.

Jeg opplevd Reiki for første gange i 2001 og det var en stor hjelp i mitt liv både fysisk og psykisk i en vanskelig periode. Etter den opplevelse var jeg så takknemlig og nysgjerrige på Reiki at jeg måtte lærer meg metoden. Først tok jeg tre nivåer kurs i løpet noen år med Mester Irene Evensen. Senere blei jeg kjent med José Figueroa Garcia, Mester i Reijukido (Unified Reiki) og fordypet og fortersket min visdom om Reiki og healing.

«Reiki praktiseres ved at formidleren plasserer hendene sine, i ulike posisjoner, lett på eller like over den personen som mottar reiki. Man kan også gi seg selv reiki ved å holde hendene på egen kropp (selvhealing). Under denne behandlingen skal reiki-energi bli overført gjennom behandlerens hender til mottageren. Formålet med overføring av reiki er velvære og god helse, lindring ved smerter og en styrking av kroppens selvhelbredende prosesser.» Wikipedia

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s