Soneterapi

SoneterapiEr en manuell og holistisk terapeutisk metode som ved å stimulere, massere, presse og trykke på spesifikke soner i kroppen påvirker direkte og indirekte organismen og stimulere kroppens egen helbredene mekanisme.
Det finnes forskjellige sone i kroppen som er under en felles betegnelse av soneterapi og jeg jobber primært med føttene.

Soneterapi, også kalt refleksologi har forskjellige aktive prinsipper og også flere tusen nerver har endene i fotsålene er som er koblet til det Central nerve systemet og ved å stimulere disse blir impulsene videreformidlet til de andre deler i kroppen som tilhører samme nervebanen. Enkelt forklart kan det sies at føttene speiler hele kroppen og er som en fjernkontroll. For eksempel: presse du stortåen, jobber du med hodet.

Valg av soner er gjennomtenk i forhold til det komplet bildet av symptomene kunden presentere og hvilke resultat det vil oppnås. Det jobbes med de forskjellige systemer som fordøyelse, pust, kretsløp, nyrer og blæret, muskler, lymfe, hormon, etc. Soneterapi forbereder blod og lymfe sirkulasjon veldig effektiv og disse to systemer kan sees på som grunnmuren av en god helse.

Jeg har tatt et etterutdanningskurs i Muskulær soneterapi som går spesifikk på å identifisere og behandle problemer med muskler, ledd og ryggrad.

Soneterapi kan tas av alle uansett aldre. Kan også brukes av gravide etter første trimestre og har en veldig god effekt mot alle svangerskap utfordringer. Det er en veldig sammensatt behandlings form som kan anvendes også som forebyggende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s